Aktuele albums
Archief


Aktuele albums

Winterwandeling PoSTERenk
De Scouting Gelre groep werkte mee aan de Winterwandeling PoSTERenk, bijgaand wat foto's.
Sinterklaas 2016
Foto's van het Sinterklaasfeest 2016 bij de Gelre groep.
Leidingavond november 2016
Een aantal foto's van de leidingavond van 12 november 2016.
installatie zamiwelpen
Op 29 oktober 2016 werden weer 10 welpen geinstalleerd bij de zamiwelpen.
Installatie zamiwelpen 30 april 2016
Op 30 april 2016 werden er vier zamiwelpen geinstalleerd: Anouk, Bram, Melchior en Sem! Hierbij wat foto's van de opkomst voorafgaand en van de installatie.
Koningsdag 2016
Hierbij wat foto's van Koningsdag 2016.
Zamiwelpen bij de brandweer Deventer
Op 2 april 2016 bezochten de zamiwelpen de brandweer in Deventer. Het werd een middag vol spectaculaire en leuke activiteiten.
Opkomst zamiwelpen 5 maart 2016
Foto's van de opkomst van 5 maart 2016.
Zaterdag 5 maart 2016 waren de zamiwelpen weer volop actief tijdens hun opkomst. Begonnen werd met een ruig spelletje om de energie even kwijt te kunnen. Vervolgens gingen de welpen creatief bezig: het overtrekken van een figuur uit het Junglebook op een triplex plaat, vervolgens werd het figuur uitgezaagd en ten slotte geschilderd. Resultaat was een bonte verzameling van junglefiguren zoals Hathi de olifant, Akela de wolf, Mowgli het mensenjong en Ka de slang. Volgende week mogen de welpen hun werkstuk mee naar huis nemen, dat was nu wel even lastig voor een aantal welpen, zo lang nog wachten om het thuis te laten zien, maar de verf was nog nat. Volop afwisselende activiteiten bij de zamiwelpen op zaterdagmiddag! Komende zaterdag wordt er primitief gekookt en de week er op gaan we zwemmen met de hele scoutinggroep in zwembad de Schaeck. Op 2 april wordt het nog spannender, dan gaan de welpen een bezoek brengen aan de brandweer in Deventer! Wil je ook meedoen? Kom dan gewoon op zaterdagmiddag om 14.00 uur naar het clubhuis van de Gelre groep aan de Stinzenlaan 80 in Twello.
Scouts koken voor hun ouders
Op zaterdag 14 november 2015 kookten de scouts van de woensdagavond en vrijdagavond voor hun ouders, daarnaast werden nog scouts en leiders geinstalleerd.
Foto's open dag 12 september 2015
Op zaterdag 12 september 2015 hield de Gelre groep een open dag, hierbij een aantal foto's van deze dag.
Optocht Klompenfeest 2015
Ook in 2015 deed de Gelre groep weer mee met de optocht tijdens het Klompenfeest.
Kamp shanti-welpen 2015

Foto's van het kamp 2015 van de Shanti-welpen.

St. Joris kampvuur 2015
Foto's van het St. Joriskampvuur van 2015.
Boerenkool 2015
Zie onder 'nieuws'.
Sinterklaas en Pieten bij de Gelre groep

Ook dit jaar vereerde Sinterklaas de Gelre groep weer met een bezoek bij de Bevers, Shantiwelpen en Zamiwelpen. Sinterklaas bracht 3 Pieten mee.
De aanwezige jeugdleden en leiding zongen de Sint en zijn Pieten enthousiast toe. Na de centrale bijeenkomst gingen Sinterklaas en de Pieten nog bij elke speltak apart langs. Het was weer een gezellige ochtend bij de Gelre groep!  

Foto's afsluiting seizoen 2014: Asterix en Obelix
Hierbij foto's van de Asterix en Obelix dag ter afsluiting van het scoutingseizoen 2013-2014.
Luchtfoto's clubhuis
Hierbij een aantal luchtfoto's van ons clubhuis.
Koningsdag 2014
Voor het eerst sinds lange tijd vierde Nederland Koningsdag. Ook in Twello natuurlijk, waar de beide scoutinggroepen zich op een uitstekende manier presenteerden aan de bevolking met leuke activiteiten voor de jeugd.
St. Joris kampvuur 2014
Bijgaand een aantal foto's van het eerste St. Joriskampvuur in onze nieuwe kampvuurkuil, gesponsord door de Rabobank Voorst!
Foto's scoutingactiviteiten in het dorp

Foto's van de scoutingactiviteiten in het dorp op zaterdag 14 december 2013.

Foto's Sinterklaasfeest 2013
Ook in 2013 kwamen Sinterklaas en zijn Pieten de welpen en bevers van de Gelre groep met een bezoek vereren. Bijgaand de foto's.
Optocht Klompenfeest

De roverscouts van de Gelre groep hebben de 1e plaats behaald in de categorie kleine wagens tijdens de optocht van het Klompenfeest 2013!

Gefeliciteerd daarmee, mooie reclame voor de Gelre groep. 

Foto's kampvuurplaats
De eerste foto's van de bouw van de Rabo kampvuurplaats.
sloop oude clubhuis (de boerderij)
Foto's van de sloop van ons oude clubhuis: de boerderij. Daar gaat het gebouw waarin vele goede herinneringen liggen! 
Boerenkoolfeest 2013
Op 26 januari 2013 was er weer het jaarlijkse boerenkoolfeest met een middagprogramma voor de jongste speltakken, een gezamenlijke boerenkoolmaaltijd voor leden, leiding, bestuur en ouders om 17.00 uur met een kleine 200 deelnemers en een avondprogramma voor de scouts en de explorers.
Opening clubhuis 24 november 2012

Het clubhuis is geopend! Heel veel mensen kwamen een kijkje nemen!

Meer foto's onder "nieuws".

schoonmaak nieuwe clubhuis

Maandagavond 19 november was de eerste van drie avonden waarin het nieuwe clubhuis schoon gemaakt wordt. Een groep van ongeveer 20 ouders en groepsleden was actief! Ook op dinsdag- en woensdagavond was er veel hulp. Het resultaat mag er zijn! Een schoon en opgeruimd clubhuis, klaar voor de opening a.s. zaterdag!
Grooooooooote dank aan alle ouders en leden die meegeholpen hebben! 

Eerste gebruikers in ons nieuwe gebouw

Maandag 1 oktober is de eerste repetitie gehouden door muziekvereniging Excelsior in ons nieuwe clubhuis. Het is nog even improviseren omdat nog niet alles klaar is maar het ging goed. Een afvaardiging van ons bestuur en de bouwcommissie was aanwezig bij deze startbijeenkomst en Wim Muller, voorzitter van onze stichting, heette Excelsior van harte welkom en sprak de hoop uit op een goede samenwerking. Jasper Esselink, voorzitter van Excelsior, bedankt de scouting voor hun gastvrijheid en bod de scouting een met een bloemstuk opgemaakte tuba aan voor de leidingkamer! Zij zijn blij dat ze ook hun 'derde helft' weer in eigen beheer kunnen uitvoeren.

 

Baloe-welpen & Scouts woensdag - Valkenier
Zami-welpen - Algemeen
Scouts vrijdag - Algemeen
Scouts woensdag - Algemeen
Stam - Algemeen
Algemeen - Foto's meidendag
De foto's van de meidendag hebben we geplaatst in het Picasa Album van de Gelre Groep. Je vindt ze hier.Picasa Albums Gelre Groep