Vrijdagavond Badge welpenWelpen

Wat zijn Welpen?
Welpen zijn kinderen van 7 tot 11 jaar en spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboekbeleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Maar wat doen de welpen nu eigenlijk? Leuke spelletjes die iedereen bij Scouting wel eens doet, zoals spannende spellen in de bossen, knutselen, figuurzagen, speurtochten lopen, koken en bakken, sporten, hutten bouwen, toneelspelen, geheimschrift maken, kampvuur en nog veel meer. Dingen waar iedereen zijn fantasie en energie in kwijt kan.
Er komen verschillende spelgebieden aan bod, zoals buitenleven, sport & spel, samenleving, identiteit, etc.
Meerdere keren per jaar gaan we met alle welpen op kamp, voorzien van een leuk thema. We gaan dan een weekend weg bij ons eigen clubhuis of naar een ander clubhuis in de regio en we laten vader en moeder thuis. We gaan dan het hele weekend alleen maar leuke dingen doen en beleeft avonturen die je nooit meer vergeet.

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om elke week wat anders te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de Vrijdagavond Welpen van de Gelre groep.

Elke Vrijdagavond, behalve tijdens schoolvakanties, van 18.30-20.00 uur.

Kom meedoen!

Foto's