Bevers
Shanti-welpen
Zami-welpen
Scouts vrijdag
Scouts woensdag
Explorers
Roverscouts
Stam
PlusscoutsSpeltakken - Plusscouts

Wat en wie zijn de plusscouts?

De plusscouts is een groepje van ongeveer 10 personen vanaf 25 jaar die nog betrokken willen zijn bij de Scouting Gelre groep.

De plusscouts komen 1 maal per maand bijeen: in principe is dat de derde vrijdagavond van de maand, vanaf 21.00.

De bedoeling van de Plusscouts is dat er activiteiten worden georganiseerd, waarbij de gezelligheid voorop staat. Elke maand organiseert iemand anders het programma voor die keer. De plusscouts-stam staat ook open voor niet-leden of oud-leden van onze groep, dus weet je nog iemand die interesse heeft: geef deze info door!!
Lijkt het jou ook leuk om mee te doen en ben je 25 jaar of ouder kom dan een keer geheel vrijblijvend meedoen!

Aanmelden of meer informatie nodig? Stuur een e-mail naar plusscouts@gelregroep.nl of bel 0571-274449. Je kunt natuurlijk ook gewoon op de derde vrijdagavond van de maand naar ons clubhuis komen.

Gourmetten plusscouts 2016
Het was een drukke zaterdag 23 januari, naast de installatie van de zamiwelpen en de muziekquiz van de stam hielden de plusscouts hun jaarlijkse gourmetavond in het clubhuis. De organisatie bestaande uit Marco, Wilco en Siska had weer een prima prestatie geleverd met de inkoop en zodoende konden de plusscouts genieten van vlees, vis en allerlei garnituren. Kortom een geslaagde avond!


 foto's squash plusscouts
foto's kamp plusscouts 2010
foto's kamp Duitsland 2011
foto's gourmetten 2012
foto's zeilen 2012
foto's Hattem 2013
zelf koken 2014
foto's uitje 2014
koken met Dutch Ovens juni