Reünie Scouting Gelre groep Twello

Op zaterdagavond 8 oktober 2022 organiseren de plusscouts van de Gelre groep een reünie voor leden en oud-leden. Dit in het kader van 75 jaar Gelre groep. Door de coronamaatregelen intussen al 77 jaar!

De reünie is bedoeld voor leden en oud-leden in de leeftijd van 18 jaar en ouder.

De kosten bedragen:

*voor oud-leden: 10 euro p.p., je ontvangt hiervoor het jubileumboek 75 jaar Scouting Gelre groep en twee consumptiebonnen. Evt. partner mag zonder kosten mee.

Als je de reünie wilt bijwonen dan verzoeken wij je aan te melden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag vermelden of je alleen of met z’n tweeën komt). De betaling voor de reünie graag contant bij aankomst op de reünie.

De reünie wordt gehouden in ons clubhuis, Stinzenlaan 80, 7392AD Twello. Je bent vanaf 20.00 uur welkom, de opening is om 20.30 uur. De eindtijd is, in verband met de omwonenden, om 01.00 uur op 9 oktober.

Bij eventuele vragen kun je ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen veel leden en oud-leden te mogen begroeten op
8 oktober en denk er aan: de volgende reünie is wellicht pas over 23 jaar! Dus maak gebruik van deze mogelijkheid om je mede-scouts uit jouw scoutingtijd weer eens te ontmoeten en om oude herinneringen op te halen. Tevens kun je dan zien hoe riant de groep tegenwoordig gehuisvest is.

Met vriendelijke scoutinggroet,

De plusscouts van de Scouting Gelre groep Twello.

www.gelregroep.nl